ناگفته هایی از ورشکستگی در سینما ، فیلم هایی که بیش از یک بار نمی توان دید

به گزارش وبلاگ موبایلستان، محسن محسنی نسب ضمن اشاره به ورشکسته بودن سینمای ایران، درباره علت این اتفاق و راه چاره برون رفت از آن توضیحاتی داد.

ناگفته هایی از ورشکستگی در سینما ، فیلم هایی که بیش از یک بار نمی توان دید

به گزارش وبلاگ موبایلستان به نقل از وبلاگ موبایلستان، محسن محسنی نسب تهیه نماینده و کارگردان سینما درباره ورشکستگی سینمای ایران، گفت: سینمای ایران ورشکسته است چرا که دیگر سینمای مستقل وجود ندارد و بسیاری از ارتزاق نمایندگان سینما، محو شده اند. کارگردان یاس های وحشی اضافه نمود: وقتی جمعیت 7 هزار نفری سینمای ایران نمی توانند به وسیله سینما ارتزاق کند و سینما از سبد اوقات فراغت جامعه خارج شده است پس سینمای ایران ورشکسته است. این آمار و ارقام دروغینی هم که مسئولان سینمایی به آن اشاره می نمایند به این دلیل است که می خواهند این فاجعه دیده نشود.

این کارگردان ادامه داد: در کشوری با جمعیت 80 میلیون، اگر بگوییم از یک فیلم پرطرفدار استقبال شده است یعنی حداقل 40 میلیون نفر باید آن را دیده باشند که این با احتساب، میانگین بلیت 15 هزارتومانی، 600 میلیارد تومان خواهد شد، اما در واقعیت اگر فیلمی پانزده میلیارد تومان هم بفروشد یعنی یک میلیون نفر دیده اند پس یک درصد جامعه از فیلمی که به قول مسئولان، وارد باشگاه میلیاردی شده استقبال نموده اند.

محسنی نسب با اشاره به فیلم پرفروش متری شیش و نیم گفت: اگر به تهیه نماینده اش زنگ بزنید می گوید یک میلیارد تومان ضرر نموده ام! این یعنی سازمان سینمایی ورشکسته، چون پرفروش ترین فیلم هم ضرر داده است. کارگردان شیرهای جوان درباره راه چاره برون رفت از این جریان گفت: سینمای ایران یک سینمای جدا از فرهنگ ما است، انسان ها در طول تاریخ و در تمام جهان سینما می فرایند تا رویاها و حقایق را ببینند سینمای ایران تنها سینمای جهان است که درباره حقایق صحبت نمی نماید.

این تهیه نماینده اضافه نمود: سینما به عنوان هنر باید درباره حقایق صحبت کند و این موضوع پیچیده و مهمی است که اگر در فیلمنامه ها رعایت شود سینمای ایران به دوران خوب خود بر می شود. در ایران به جای فراوری فیلم ها با محتوای حقیقی، سینمایی می بینیم که جز زشتی و پلشتی، چیزی به مخاطب عرضه نمی نماید. اگر به متری شیش و نیم، شبی که ماه کامل شد، خانه پدری و ... نگاه کنید متوجه می شوید چقدر عذاب آور است. من به عنوان فیلمساز برای مرتبه دوم نمی توانم ببینم، این فیلم ها، سینمای رویایی نیستند چون درباره حقایق و زیبایی ها حرف نمی زنند.

محسنی نسب گفت: در فیلم های آمریکایی، شخصیت ها، فداکاری و از خود گذشتگی و ایثار دارند و جالب تر اینکه جهان عباس کیارستمی را با خانه دوست کجاست و نمایش فداکاری یک بچه نسبت به به همکلاسی اش شناخت. اما آدرس غلط داده اند و گفته اند از فقر و فلاکت و ... می گوید در صورتی که این نبود، چون کیارستمی در فقر و بدبختی، ازخودگذشتگی و ایثار را درس داد.

این کارگردان اعلام کرد: قابل تامل اینکه در فیلم آمریکایی، حتی ماشین و آدم آهنی فداکاری دارند و این رمز جذب مخاطب است، چون باعث رویا پردازی می شود و حقیقت را به تصویر می کشد

اما کدام فیلم ما، این را روایت می نماید؟ در جواب باید گفت هیچ فیلمی نیست.

منبع: همشهری آنلاین

به "ناگفته هایی از ورشکستگی در سینما ، فیلم هایی که بیش از یک بار نمی توان دید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ناگفته هایی از ورشکستگی در سینما ، فیلم هایی که بیش از یک بار نمی توان دید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید